eur:
397.42
usd:
371.89
bux:
70458.92
2024. június 21. péntek Alajos, Leila
Thomas Tuchel, a Bayern München vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének Bayern München - Manchester City visszavágó mérkőzése előtt Münchenben 2023. április 19-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Kiderült, ki váltja Thomas Tuchelt a Bayern Münchennél

Pep Guardiola ajánlotta be a belga edzőt a Bayern vezetőségénél, és mint kiderült, az ő véleményére nagyon is sokat adnak.

Vincent Kompany belga edző váltja a Bayern München kispadján Thomas Tuchelt - írja a HVG a Sky Sport híradása nyomán, akiknek Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern elnökségi tagja erősítette meg a hírt. Azt mondta: "A sportigazgatónk Kompany mellett döntött. Ez még nem hivatalos, a felek az utolsó részleteket ütik épp nyélbe".

Karl-Heinz Rummenigge elmondása szerint Pep Guardiola ajánlotta be Vincent Kompany-t a klubvezetésnek, ezzel pedig, mint fogalmazott, komoly szívességet tett. Kompany csapatkapitány volt nána a Manchester City-ben, de a Bunleyben is figyelemmel követte őt. Az elnökségi tag azt is hozzátette, nagyra tartják Rummenigge véleményét.

A belga Vincent Kompany több mint tíz évig focizott a Pep Guardiola által irányított Manchester Cityben, 2020-ban vonult vissza. A 89-szeres belga válogatott előbb az Anderlecht, aztán a Burnley vezetőedzője lett. Az angol klubot első idényében feljuttatta a Premier League-be, idén pedig kis is esett vele.

Kompany-t 2028-ig köti a szerződése a Burnely-hez, vagyis a Bayernnek ki kell őt vásárolnia. Mint írják, rajta kívül még Zinedine Zidane és Hansi Flick került még szóba a posztra a pletyák szerint. Vintent Kompany-t várhatóan szerdán mutatják be a Sky Sport értesülése szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.21. péntek, 18:00
Ferencz Orsolya
űrkutatásért felelős miniszteri biztos
Mi segíthetné a lakásértékesítési szakma pozitívabb megítélését?

Mi segíthetné a lakásértékesítési szakma pozitívabb megítélését?

Minden szakmának és hivatásnak van egy társadalmi megítélése, értékítélete, ami több tényezőből tevődik össze. Ezek között szerepel, hogy a tevékenységre mekkora igény van, mi az egyénre, illetve a társadalomra vonatkozó haszna, milyen hozzáadott értéket képvisel és milyen tudás, kvalitás szükséges az ellátásához. Magyarországon jelenleg az ingatlanközvetítői szakmának van egy fokozatosan javuló, de még mindig érződő negatív megítélése, ami több tényezőre eredeztethető vissza. Az alábbiakban ennek okát vizsgáljuk egyrészt az oktatási/képzési háttér, másrészt az egylépcsős jogi szabályozásban keresve a választ.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×