eur:
390.67
usd:
364.82
bux:
68272.18
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Close up of hockey puck and stick during a match with players in the background.
Nyitókép: skynesher/Getty Images

Videó: hihetetlen tömegverekedés Győrben – ez döntött a jégkorongbajnoki címről

Olyan sok játékost kellett kiállítani a Lehel HC csapatából, hogy nem maradt elég játékos az Andersen Liga fináléjában a harmadik mérkőzés befejezéséhez

Söpréssel, 3-0-s összesítéssel nyerte meg a jégkorong Andersen Ligát az UNI Győr ETO HC. A másodosztálynak megfelelő sorozat döntőjében a győriek már 2-0-ra vezettek a Lehel HC ellen, a harmadik mérkőzésen pedig sajátos körülmények között vívták ki a bajnoki aranyérmet.

A finálé harmadik mérkőzése ugyanis a 34. percben, 5-1-es hazai vezetésnél tömegverekedés tört ki. A játékvezetők öt-öt hokist is végleges kiállítással büntettek, ami miatt kevesebb mint tíz mezőnyjátékosa maradt a vendég Lehel HC-nak, így véget ért a mérkőzés, és az Andersen Liga bajnoka a Győr lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×