eur:
395.16
usd:
368.07
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: Robert Hegedus

Gyorshajtáson kapták Szoboszlai Dominikot - egy használt autó áráért

6 büntetőpontot is kapott a pénzelvonás mellé.

Brit lapinformációk szerint tavaly szeptember 22-én, nem sokkal éjfél után gyorshajtáson érték a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Szoboszlai Dominikot Angliában.

A HVG.hu cikke szerint az M56-os autópályán Chesire közelében fotózták le Bentley-jével, amint átlépi a 70 mérföldes (112 km/h) sebességhatárt.

A 3610 fontos (1,67 millió forint) bírságról szóló határozatot most szerdán kapta kézhez, a pénzbüntetés mellett kapott 6 büntetőpontot is. Ha 3 éven belül 12 vagy több büntetőpontot gyűjt, eltiltják a vezetéstől.

A büntetés ténye aligha hatott rá negatívan, csütörtökön gólt lőtt és egy les miatt érvénytelenített gólt készített elő passzával a Sparta Praha elleni, idegenbeli Európa-liga-mérkőzésen.

Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Az ázsiai piacokon felemás elmozdulásokat láthattunk ma, Európában ugyancsak iránykeresés volt a jellemző a nyitásban, később azonban egyre jobbra fordult a hangulat. A magyar piacon izgalmas sztorik voltak ma: különösebb fundamentális ok nélkül kilőtt a Masterplast és az Appeninn árfolyama, míg az Alteo közölte, hogy rövidesen jöhet a társaság történelmének legnagyobb zöldberuházása. Közben komolyabb esést szenvedett el a bitcoin árfolyama, amivel kulcsszintre került a legértékesebb kriptoeszköz árfolyama. Amerikában vegyes hangulatban telt a kereskedés, különösen a tech részvények gyengélkedtek ma. Külön kiemelendő az Nvidia esése: a cég részvényei alig 3 kereskedési nap alatt már közel 15 százalékot vesztettek értékükből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×