eur:
393.85
usd:
367.92
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Sallai Roland, a Freiburg (j) és Thomas Meunier, a Borussia Dortmund játékosa a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2022. augusztus 12-i mérkőzésén Freiburgban.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Sallai Roland két góljával ment tovább a Freiburg az Európa-ligában

Az idegenbeli 0-0 után 3-2-re nyert és továbbjutott a Freiburg a francia Lens ellen az Európa-ligában. A német csapat a 67. percben még 0-2-re állt.

Sallai a 67. és a 90+2. percben szerzett gólt, 0-2-ről 2-2-re, hosszabbításra mentette a mérkőzést. A Freiburg aztán a 99. percben Grigoritsch révén szerezte meg a továbbjutást jelentő gólt.

Sallai Roland 106 percet játszott, Szalai Attila nem kapott szerepet a mérkőzésen.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×