eur:
390.69
usd:
364.12
bux:
68366.69
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Csodák mégis vannak: elképesztő meccset nyert meg a Real Madrid

Az első félidőben kétgólos hátrányba kerülő Real Madrid 3-2-re verte az Almeriát a spanyol labdarúgó-bajnokságban, a La Ligában. A győztes gólt a tizenöt perces hosszabbítás kilencedik percében a jobbhátvéd Dani Carvajal lőtte.

Harmincnyolc másodperc telt el a Bernabéuban a mérkőzésből, amikor már vezetett a vendégcsapat, Largie Ramazani góljával. Mi több, az Almeria szerzett még egy gólt az első félidőben, kevéssel a lefújás előtt González is bevette Kepa kapuját. 2003 óta óta először fordult elő hazai bajnokin a Madriddal, hogy kétgólos hátrányba került az első félidőben, miközben egyetlen kapura menő lövése sem akadt.

Jude Bellingham értékesített egy büntetőt az 57. percben, de aztán újra Kepa kapujába került a labda. A madridiak szerencséjére maradt az 1-2, a VAR felülbírálta a játékvezetőt.

Vinícius Júnior a 67. percben gólra váltotta Tchouaméni labdáját, 2-2. S akkor már az Almeria örült volna annak is, ha meg tudja tartani a döntetlent.

Nem tudta. A Madrid legalább három helyzetet kihagyott, de a 99. percben egy jobbról beívelt labdát Jude Bellingham nagyon okosan a távolabbi kapufa felé, visszafelé bólintott, s a villámgyorsan reagáló, érkező, Dani Carvajal egy méterről a hálóba lőtt. Utána kapott egy sárga lapot, mert az ünneplésnél levette a mezét, de ez láthatóan cseppet sem érdekelte.

A Madrid 3–2-re nyert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×