eur:
388.96
usd:
363.5
bux:
68113.22
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Stieber góljával az MTK legyőzte a Debrecent

Az előző kiírásban bronzérmes Debrecen 2-1-re kikapott az újonc MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának első szombati mérkőzésén.

A Debrecen sokkal jobban kezdte a mérkőzést, egyértelműen irányította a játékot, ráadásul fölénye nem is volt meddő, mert futballistáinak többször sikerült helyzetbe kerülniük. A hajdúságiak játékából kizárólag a gól hiányzott, Demjén eszén viszont nem tudtak túljárni. A kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat, ugyanis az MTK egyetlen olyan támadásából, amikor eljutott az ellenfél kapujáig, szerencsés körülmények között megszerezte a vezetést: Thian lövése irányt változtatott egy debreceni védőn, a labda így vágódott a debreceni kapuba. A gól valamelyest megtörte a vendégek lendületét, akik így is jóval többet birtokolták a labdát, azonban a szünetig újabb lehetőségük már nem volt.

Térfélcserét követően sem változott a játék képe, azaz a Debrecen támadott, az MTK kizárólag a védekezésre összpontosított, viszont a Loki ezúttal az első helyzetét kihasználva egyenlített. Meglepő módon a fővárosiaknak tett jót a bekapott gól, ezt követően ugyanis sokkal bátrabban lendültek támadásba a labdaszerzéseket követően, még helyzetük is akadt. A DVSC mezőnyfölényben futballozott a hátralévő időben, de a hazaiak kontrái ígéretesebbek voltak, a hajrában egy ilyen akció végén a csereként beállt Stieber rendkívül okos és pontos csavarással eldöntötte a három pont sorsát az MTK javára.

OTP Bank Liga, 16. forduló:

MTK Budapest–Debreceni VSC 2-1 (1-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2000 néző, v.: Bognár

Gólszerzők: Thian (33.), Stieber (84.), illetve Szécsi (50.)

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, nagy erőkkel támad az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, nagy erőkkel támad az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

ATACMS típusú nagy hatótávolság rakétákkal lőtte az ukrán haderő Luhanszkot, több tucat orosz katona meghalt. Támadás érte Odesszát, legalább 13 áldozatról tudni, többnyire civilekről. Valószínűleg kilőtt az orosz haderő egy amerikai HIMARS-rendszert. Az orosz haderő tovább nyomul Ocseretinétől nyugatra. Ukrajna szerint 120 összecsapás történt 24 órán belül az orosz alakulatokkal. Svájcban béketárgyalás lesz a háború lezárásáról, de Oroszország nem megy el. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×