eur:
389.57
usd:
361.97
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa (j) és Marco Rossi szövetségi kapitány a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: Kovács Tamás

Nagy pénzt lehet nyerni a Rossi-csapat Eb-győzelmével

A fogadóirodák szerint Anglia és Franciaország a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság legnagyobb esélyese.

Mindkét legálisan működő hazai fogadóirodánál lehet már pénzt tenni arra, hogy ki nyeri meg a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságot. A Vegasnál és a TippmixPro-nál is az angolokat és a franciákat tartják a legesélyesebbnek. Előbbi iroda 4,50-szeres, utóbbi 4,45-szörös pénzt fizet arra, ha a két csapat valamelyike lesz a befutó – írja a sportal.hu.

Mindkét helyen a németeket tartják a harmadik legesélyesebbnek, a rendező végső sikere esetén most 7-szeres nyereményre lehet számítani. Az erősorrendben a portugálok és a spanyolok következnek, ,ajd ezt követően jönnek a többiek, de egy jelentős szakadék után.

A magyar válogatott az erősorrendben a Vegasnál a 15., és Marco Rossi csapatának sikere 80-szoros pénzt fizet, míg a TippmixPro oldalán ugyancsak 15. a csapat, de „csak” 70-szeres nyereménnyel kínálják a fogadást.

A Vegas az észtek sikerére 2000-szeres, a TippmixPro a kazah Eb-győzelemért 900-szoros pénzt fizet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×