eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa (j) és Marco Rossi szövetségi kapitány a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: Kovács Tamás

Nagy pénzt lehet nyerni a Rossi-csapat Eb-győzelmével

A fogadóirodák szerint Anglia és Franciaország a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság legnagyobb esélyese.

Mindkét legálisan működő hazai fogadóirodánál lehet már pénzt tenni arra, hogy ki nyeri meg a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságot. A Vegasnál és a TippmixPro-nál is az angolokat és a franciákat tartják a legesélyesebbnek. Előbbi iroda 4,50-szeres, utóbbi 4,45-szörös pénzt fizet arra, ha a két csapat valamelyike lesz a befutó – írja a sportal.hu.

Mindkét helyen a németeket tartják a harmadik legesélyesebbnek, a rendező végső sikere esetén most 7-szeres nyereményre lehet számítani. Az erősorrendben a portugálok és a spanyolok következnek, ,ajd ezt követően jönnek a többiek, de egy jelentős szakadék után.

A magyar válogatott az erősorrendben a Vegasnál a 15., és Marco Rossi csapatának sikere 80-szoros pénzt fizet, míg a TippmixPro oldalán ugyancsak 15. a csapat, de „csak” 70-szeres nyereménnyel kínálják a fogadást.

A Vegas az észtek sikerére 2000-szeres, a TippmixPro a kazah Eb-győzelemért 900-szoros pénzt fizet.

Címlapról ajánljuk
A fogyasztóbarát otthonbiztosítások lehetnek a következő hetek nagy nyertesei

A fogyasztóbarát otthonbiztosítások lehetnek a következő hetek nagy nyertesei

Még el sem kezdődött, de már egyre többen érdeklődnek a kormány márciusra meghirdetett lakásbiztosítási kampánya iránt, ami azt jelzi, hogy megmozdulhat a piac – mondta az InfoRádióban a CLB Független Biztosítási Alkusz kommunikációs igazgatója. Németh Péter emlékeztetett: március 1. és március 31. között bárki felmondhatja, illetve lecserélheti a lakásbiztosítását, függetlenül attól, hogy mikor van a szerződése évfordulója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 3. 16:00
×
×
×
×