eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Már árulják a jegyeket a részben magyar kézi-Eb-re

Egy évvel a rajt előtt megkezdődött a jegyértékesítés a női kézilabda Európa-bajnokságra, amelyet Magyarország, Svájc és Ausztria közösen rendez.

A hazai szövetség beszámolója szerint a debreceni Főnix Arénában szereplő magyar válogatott meccseire 18 600 forinttól válthatók meg a csoportkör-bérletek, három versenynapra. Továbbjutás esetén a magyar csapat a középdöntő meccseit is Debrecenben játssza, az erre a szakaszra érvényes bérletek is megvásárolhatók már most, a legolcsóbb kategória 32 000 forintba kerül, amelyért már négy játéknap mérkőzései tekinthetők meg. A cívis városban emellett a B csoport mérkőzéseit is megrendezik, amelyekre már 7800 forinttól elérhetők a jegyek.

A napijegyek értékesítése az Európa-bajnokság sorsolása után indul, amelyet április 18-án rendeznek, Bécsben.

"Magyarország a női kézilabdázás szempontjából kitüntetett ország, hiszen azon kevés kézilabda-kultúrák közé tartozunk, ahol a női szakág népszerűségben is fölveszi a versenyt a férfival, erre nagyon büszkék vagyunk. Catch the spirit - így szól kontinensverseny jelmondata, és ez is jól jelzi, hogy az a szenvedély, spiritusz, ami körülveszi nálunk a sportágat és ezen belül a női kézilabdát, jelen lesz jövőre az Európa-bajnokságon" - idézte a szövetség honlapja Ilyés Ferenc elnököt.

A jövő december 15-ig tartó, a női szakág történetében először 24 csapatos kontinensviadalon a csoportmérkőzések házigazdái Bázel (St. Jakobshalle), Innsbruck (Olympiahalle) és Debrecen (Főnix Aréna) lesznek, mindegyik helyszínen két-két négyes csoport találkozóira kerül sor. A 6-6 csapattal zajló középdöntőket Debrecenben és Bécsben rendezik, míg az elődöntőknek, valamint a helyosztóknak és a döntőnek az osztrák főváros lesz a helyszíne. Az Európa-bajnokság tizenhat játéknapja során hatvanöt meccsből összesen huszonnégy mérkőzést játszanak Magyarországon.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×