eur:
389.22
usd:
363.72
bux:
68243.88
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A magyar csapat tagjainak gólöröme a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végződött, a magyar válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Már listavezető Európában a magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatotté a leghosszabb veretlenségi sorozat Európában, de a világon is a harmadik ebben a rangsorban.

Zsinórban tizenegy mérkőzésen maradt veretlen Marco Rossi együttese: hat győzelem, öt döntetlen a mérlege a több mint egy éve tartó periódusban. A Belgium hét győzelmével és három döntetlennek áll, így a csütörtök este Szófiában elért 2–2-vel visszaállt az európai élre a magyar nemzeti csapat – írja az Index.

A világfutballt tekintve az abszolút rekorder Algéria 18 mérkőzésen keresztül veretlen, az afrikai együttesnek 11 győzelme mellett 7 döntetlenje van. A második helyet Kolumbia foglalja el a maga 16-os szériájával, legutóbb éppen csütörtökön, a brazil válogatottat múlták felül 2–1-re. Kolumbiát követte Argentína tizennégy meccses veretlenségi sorozatával, amely csütörtökön ért véget, amikor meglepetésre házigazdaként 2–0-ra alulmaradt Uruguayjal szemben.

A magyar válogatott legutóbb 13 hónapja és 22 napja kapott ki. Akkor a Nemzetek Ligája-csoportkörében Olaszországgal szemben maradt alul, 2022 szeptemberében 2–0-ra a Puskás Arénában.

A sorrend:

  • Algéria (18)
  • Kolumbia (16)
  • Magyarország (11)
  • Belgium (10)
  • Algéria, Portugália és Románia (9)
  • Anglia és Svájc (8)
  • Spanyolország (7)
  • Albánia és Dánia (6)
  • Szlovénia (5)
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×