eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Vb-bronzérmes a magyar minifoci-válogatott

A magyar minifutball-válogatott bronzérmet szerzett az egyesült arab emírségekbeli Rász el-Haimában zajló világbajnokságon.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Nagy Lajos csapata szombaton Azerbajdzsánnal csapott össze a dobogóért és remek játékkal 3-1-re nyert. Ez a magyar minifoci történetének első vb-érme.

A válogatott a csoportkörben Portugáliát 1-0-ra, Líbiát 2-1-re, Szerbiát 1-0-ra győzte le, majd a nyolcaddöntőben 3-0-ra nyert Egyiptom ellen, a nyolc között pedig 1-0-ra verte Szlovákiát. A pénteki elődöntőben aztán 3-0-ra alulmaradt Romániával szemben.

A minifutballt 5+1-es felállásban, 4x2 méteres kapura játsszák kispályán, a játékidő 2x25 perc.

A válogatott vb-kerete:

kapusok: Tajti Bence, Bohony Bálint

mezőnyjátékosok: Barabás Miklós, Ladányi Dávid, Bozsoki Imre, Csoszánszki Dávid, Kozó Viktor, Nádasi Kornél, Dunai András, Kiss Gábor, Győri Barnabás, Kövesdi Zsombor, Lovász Bence

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 16:25
×
×
×
×