eur:
389.71
usd:
363.92
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Asraf Hakimi, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, Paris Saint-Germain-Bayern München mérkőzésén Párizsban 2023. február 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Teresa Suarez

Nemi erőszak miatt vádat emeltek a PSG marokkói játékosa ellen

Az eljárás egy 24 éves nő bejelentése alapján indult meg Asraf Hakimi ellen.

A hazája válogatottjával tavaly világbajnoki negyedik védőt csütörtökön hallgatta meg a nanterre-i ügyészség, amely ezt követően vádolta őt meg, és bírósági felügyelet alá helyezte.

Az eljárás egy 24 éves nő bejelentése alapján indult meg, aki azt állította, hogy a futballista szombaton megerőszakolta.

A bírósági felügyelet azt jelenti – amint azt az ügyészség közölte – hogy a vádlójával nem léphet érintkezésbe, ugyanakkor akár el is hagyhatja az országot.

Hakimi ott volt pénteken a PSG edzésén. Klubja a támogatásáról biztosította őt, és jelezte, hogy bízik az igazságszolgáltatásban. Ügyvédje zsarolási kísérletről beszélt, egyúttal hangsúlyozta, védence határozottan tagadja az ellene felhozott vádat.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×