eur:
394.21
usd:
371.26
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
Pierre Kalulu, az AC Milan (k) és Harry Kane, a Tottenham Hotspur játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, AC Milan-Tottenham Hotspur mérkőzésén a milánói San Siro Stadionban 2023. február 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Roberto Bregani

1400 milliárdért vinnék a Tottenhamet

Jahm Najafi iráni-amerikai üzletember sajtóértesülések szerint 3,75 milliárdos (mintegy 1400 milliárd forintos) vételi ajánlatot szeretne tenni az angol labdarúgó-bajnokság ötödik helyén álló Tottenham Hotspurre.

Korábban a Financial Times című brit lap arról számolt be, hogy az MSP Sports Capital vállalata már az ajánlaton dolgozik, de még hetek telhetnek el, míg hivatalosan felkeresik Joe Lewist és Daniel Levy-t, az észak-londoni klub tulajdonosát és elnökét.

A cikk alapján Najafi vállalata, az MSP Sports Capital fizetné az összeg 70 százalékát, a fennmaradó 30 százalékot pedig a nagyrészt Abu-Dzabiból érkező támogatók teljesítenék.

Jahm Najafi az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Phoenix Suns kosárlabdacsapatának kisebbségi részvénytulajdonosa is, így nem ismeretlen számára a sport világa.

A Tottenham 23 mérkőzés után két pontra van a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helytől, legutóbb pedig 2008-ban nyert trófeát, akkor az angol Ligakupában diadalmaskodott.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×