eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Messi és Neymar költözik, ehhez munkavédelmi sisakot is fel kellett venni

Elkészült a Paris Saint-Germain új edzőközpontja, a csapat most nézte meg a létesítményt.

Tavaszra elkészül a Paris Saint-Germain új edzőközpontja, csütörtökön a klub elnök-vezérigazgatója, Nasser Al-Khelaifi körbevezette a futballistákat. Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappé és a többiek munkavédelmi sisakban feszítettek – írja a Magyar Nemzet.

A PSG campusa Poissy-ban épül, s mindössze néhány kilométerre található a futballcsapat jelenlegi edzőközpontjától, a Camp des Loges-tól. A felnőtt csapat játékosai a 2023–24-es szezonban már itt tréningezhetnek, 2024 januárjában csatlakoznak hozzájuk az Ifjúsági Akadémia játékosai, majd ezt követően a PSG más sportágban érdekelt csapatai is birtokba vehetik.

"Ez az új edzőközpont hozzásegít bennünket ahhoz, hogy a Paris Saint-Germain évtizedekre megerősítse a pozícióját a világ legnagyobb sportklubjai között" – szögezte le Nasser Al-Khelafi a játékosok előtt. A PSG csapatkapitánya, Marquinhos azt mondta, "büszkeséggel tölt el látni, ahogy a klubunk növekszik, és egyre magasabb szintre lép. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Bízunk benne, hogy továbbra is a legjobbunkat nyújtjuk majd."

A PSG campusának építkezési munkálatai 2016-ban kezdődtek, a projekt háromszázmillió euróba kerül.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×