eur:
392.73
usd:
366.04
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Erling Haaland (j), a Manchester City játékosa ünnepel, miután megszerezte második gólját a West Ham United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 2022. augusztus 7-i mérkőzésén Londonban.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Még senki sem mutatkozott úgy be a Premier League-ben, mint Erling Haaland

A Manchester City 6-0-ra verte a Nottingham Forestet a labdarúgó Premier League hétközi fordulójában. Erling Haaland öt napon belül másodszor is mesterhármast szerzett.

A norvég csatár az első öt fordulóban kilenc gólig jutott, ez csúcs, ilyenre még senki sem volt képes a Premier League történetében. Felülmúlta még Mick Quinn és Sergio Agüero (8-8) teljesítményét is. A City, Pep Guardiola irányításával, 32. alkalommal ért el legalább öt gólt, ez a mérkőzések 14 százalékát jelenti, ez is óriási rekord.

A City így sem vezeti a tabellát, mert az Arsenal továbbra is százszázalékos, 2-1-re verte az Aston Villát. Gabriel Jesus és Martinelli szerezték a gólokat, előbbi már hat gólban részes volt első öt bajnokiján az Arsenal mezében, ezzel megjavította Mesut Özil csúcsát. Az Arsenal története során éppen 1000 nap után állt a PL élén.

A Liverpool 2-1-re verte a Newcastle-t, Mohamed Szalah az előkészítésben jeleskedett. A 20 éves portugál, Fabio Carvalho a 98. percben vágta be a győztes gólt.

A West Ham United és Tottenham 1-1-re végzett a nap egyetlen londoni derbijén.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×