eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Fucsovics Márton az orosz Andrej Rubljov ellen játszik a rotterdami keménypályás férfi tenisztorna döntőjében az Ahoy Arénában 2021. március 7-én.
Nyitókép: MTI/AP/Peter Dejong

Olimpiai érmet szerezne Fucsivocs Márton

Ehhez most három tornán kellene megfelelő eredményekkel átverekednie magát. De még akár egy magyar párost is láthatunk Tokióban.

Kiváló évkezdése után a Monte Carlóban rendezett tornáról úgy tért haza első számú magyar teniszezőnk, hogy pihenésre van szüksége - sőt, már igazából előtte sem volt teljesen fitt, ezzel magyarázható, hogy az első körben kikapott. A férfi rangsor 39. helyén álló nyíregyházi sportoló a Digisport televíziónak nyilatkozva azt mondta, minden vágya a közelgő Roland Garroson "összefutni" a salakkirály Rafael Nadallal

"Úgy gondoltuk, hogy kellene egy hosszabb felkészülést csinálnunk, egy kéthetes kemény felkészülést, sok kondiedzéssel, sok futással. Már a vége felé járunk, szerintem jól sikerült, egyre jobban megy a játék, erősebbnek érzem magam" - ecsetelte a sportoló, aki fejben már a madridi és a római tenisztornán jár, ezeket pedig már a párizsi Grand Slam követi.

Ha pedig nem jön össze a mérkőzés Rafael Nadallal - a szupersztárok közül egyedül vele nem meccselt még -, akkor volna tennivalója.

"Rublev mostanában a mumusom lett, négyszer is kikaptam tőle, remélem, hogy egyszer ez meg fog fordulni” - jelentette ki.

Ha elvehetne valakitől egy szuperképességet, akkor Kyrgios szerváját vagy a 210 centisre nőtt Opelka adogatását kaparintaná meg.

Tokiói álmai is vannak, a Roland Garros után derül ki ugyanis, hogy kik mehetnek az olimpiára, Fucsovics Márton egyéniben és Babos Tímeával vegyes párosban is jó eséllyel ott lesz.

"Ha odatesszük magunkat - márpedig oda fogjuk, azért ez csak egy olimpia -, akkor akár nagy eredményre is képesek vagyunk. Jó lenne azért egy éremmel hazajönni" - fogalmazott.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×