eur:
393.75
usd:
367.98
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyizsnij Novgorod, 2018. július 6.A francia Olivier Giroud az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének Uruguay – Franciaország mérkőzésén Nyizsnij Novgorodban 2018. július 6-án. (MTI/AP/Petr David Josek)
Nyitókép: Petr David Josek

Gyönyörű gólra bólintottak rá a VAR-szobában

Továbbra is csoportelsők, az első mérkőzések vendégcsapatai szerepelnek jobban a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Szerda este a Bayern München a Laziót (4-1), a Chelsea Bukarestben az Atlético Madridot (1-0) verte meg.

RÓMA: Meglepetés a Bayern összeállításában, a 17 éves Musiala a Bayern kezdőcsapatában, támadó középpályásként. Huszonegy évvel fiatalabb, mint a Lazio kapusa, Pepe Reina.

BUKAREST: Az Atléticóban Oblak, Llorente, Savic, Felipe, Hermoso, Correa, Koke, Niguez, Lemar, Suarez és Felix, a Chelsea-ben pedig Mendy, Azpilicueta, Christensen, Rüdiger, Jorginho, Kovacic, Hudson-Odoi, Alonso, Werner, Mount és Giroud.

RÓMA: A BBC hívta fel a figyelmet arra, hogy a mostani BL-kiírásban még veretlen négy csapatból három pályára lép ma este, kettő az Olimpicóban. (A harmadik a Chelsea, holnap játszik a Manchester City).

BUKAREST: Mount az első percben sárga lapot kapott, s ezzel kizárta magát a visszavágóról.

RÓMA: Máris vezet a Bayern, Lewandowski gólszerző. Lazio-Bayern München 0-1.

BUKAREST: Mindkét oldalon akadtak helyzetek, de a labda többször is elsuhant a kapu előtt.

RÓMA: Az olaszok büntetút reklamáltak Milinkovics-Szavics és Boateng kettőse után, de a VAR nem adott nekik igazat. Lazio-Bayern München 0-1.

RÓMA: Nehéz nem arra gondolni, hogy máris eldőlt a továbbjutás. A 17 éves Musiala bevette Pepe Reina kapuját. Stílusosan 17 méterről. Lazio-Bayern München 0-2.

BUKAREST. Az első negyven percben mindössze egy lövés találta el a kaput.

RÓMA. Lewandowski lövését Pepe Reina lábbal védte. Lazio-Bayern München 0-2.

RÓMA. Nem nagyon maradt nyitott kérdés. Coman varázsolt, majd a labda Reináról Leroy Sané elé került, aki növelte csapata előnyét. Lazio-Bayern München 0-3.

RÓMA. Lasan klubtörténelmi vereséget mér a Bayern a Lazióra, Sané akciója után a Davies elől menteni akaró Acerbiről saját kapujába került a labda. Lazio-Bayern München 0-4.

BUKAREST.Vajon mennyivel lenne más a játék, ha csak egy mérkőzésen dőlne el a továbbjutás, mint a BL tavalyi záró szakaszában?

RÓMA. Megvan az olaszok szépítő gólja, Correa szép gólt rúgott. Lazio-Bayern München 1-4.

BUKAREST. Jorginho sárga lapot kapott, ahogyan Mason Mount, úgy ő sem játszik majd a márciusi visszavágón.

BUKAREST. A mérkőzés eddigi leglátványosabb jeleneténél Olivier Giroud tíz méterről Oblak kapujába ollózta a labdát. Brych játékvezető lest ítélt, de aztán a VAR-szobában is megnézték, állt a játék. S megadták a gólt! Vélhetően ellenféltől kapott labdának ítélték. Atlético Madrid–Chelsea 0-1.

RÓMA. Nem unalmas, de nem olyan izgalmas a meccs, mint az első hatvan percben. Lazio-Bayern München 1-4.

Végeredmények: Atlético Madrid–Chelsea 0-1, Lazio–Bayern München 1-4

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×