eur:
393.73
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kazany, 2018. június 26.Joachim Löw szövetségi kapitány a német futballválogatott kazanyi edzésén 2018. június 26-án. Németország másnap Dél-Korea ellen játszik az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportjának harmadik fordulójában. (MTI/EPA/Robert Ghement)
Nyitókép: Robert Ghement

Kiderült, mikor döntenek a németek Joachim Löw jövőjéről

Joachim Löw német szövetségi kapitánynak „alapjaiban kell áttekintenie a válogatott jelenlegi helyzetét” a múlt heti, megalázó 6–0-s vereség után, amelyet csapata az UEFA Nemzetek Ligájában, Spanyolország ellen szenvedett el Sevillában – jelentette be a Német Labdarúgó-szövetség, a DFB.

Löwnek november végéig el kell készítenie az elemzést, amelyet a szövetség elnöksége véleményez majd, aztán dönt a 2006 óta hivatalban lévő edző jövőjéről a december 4-i ülésen.

Német sajtóhírek szerint az elnökség azt szeretné, hogy elemezze a sevillai vereség okait, és megvilágítaná tapasztalatait, valamint beszámolna a csapat elmúlt két évbeli szerepléséről, formájáról, fejlődéséről. (Utóbbiról szólva: ha volt ilyen…)

A tizennégy éve hivatalban lévő Joachim Löw a 2018-as világbajnokságig minden nagy tornán legalább az elődöntőig jutott a csapatával, 2014-ben megnyerte a brazíliai Mundialt. Ám az oroszországi világbajnokság kudarcával kezdve múltjához méltatlanul szerepel.

Löw jelenlegi szerződése 2022-ben, a világbajnokság után jár le.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×