eur:
394.34
usd:
370.17
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a 2020-as Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjának első szabadedzésén a silverstone-i pályán 2020. augusztus 7-én. A jubileumi futamot augusztus 9-én rendezik. A Forma-1 fennállásának 70. évfordulóját ünnepli, 1950. május 13-án Silverstone-ban rendezték az első F1-es világbajnoki futamot.
Nyitókép: MTI/AP/Frank Augstein

Verstappenről szólt az első nap Isztambulban

Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Török Nagydíj második szabadedzésén is.

Az első gyakorláson is első holland Verstappen a Ferrari monacói pilótáját, Charles Leclercet előzte meg. Harmadikként a Mercedes finn versenyzője, Valtteri Bottas zárt.

A hetedik világbajnoki címét Isztambulban begyűjteni igyekvő brit Lewis Hamilton (Mercedes) a negyedik legjobb időt autózta.

Eredmények (a formula1.com alapján):

2. szabadedzés:

1. Max Verstappen (holland, Red Bull) 1:28.330 perc

2. Charles Leclerc (monacói, Ferrari) 1:28.731

3. Valtteri Bottas (finn, Mercedes) 1:28.905

4. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:29.180

5. Alexander Albon (thaiföldi, Red Bull) 1:29.363

6. Danyiil Kvjat (orosz, Alpha Tauri) 1:29.689

Szombaton délelőtt 10-kor kezdődik a harmadik szabadedzés, majd 13 órakor az időmérő. A futam rajtja vasárnap 11.10-kor lesz.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
Már ma jöhet Amerika nagy segélye Ukrajnának, atomjaira robbantották az orosz légvédelmi rendszereket – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Már ma jöhet Amerika nagy segélye Ukrajnának, atomjaira robbantották az orosz légvédelmi rendszereket – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Mike Johnson, az Egyesült Államok Képviselőházának elnöke bejelentette, hogy a nap folyamán benyújtásra kerülnek azok a törvényjavaslatok, amelyek Ukrajna, Izrael és az Indo-csendes-óceáni régió támogatását célozzák - tudósított a Sky News. A hírek szerint egy Sz-400-as rakétarendszer is súlyos károkat szenvedett a tegnap éjjeli, Krím elleni ukrán támadás során – derül ki ez több, ukrajnai háborús közösségi médiaportál által megosztott fotóból. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×