eur:
393.93
usd:
369.07
bux:
65290.66
2024. április 19. péntek Emma
Leganés, 2018. február 21.Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójából elhalasztott Leganés elleni mérkőzésen a leganési Butarque stadionban 2018. február 21-én. A címvédő Real Madrid hátrányból fordítva 3-1-re győzött. (MTI/EPA/JuanJo Martin)
Nyitókép: MTI/EPA/JuanJo Martin

Zinédine Zidane nem óhajt vásárolni

Gareth Bale, James Rodriguez, Asraf Hakimi és Sergio Reguilon is távozott a Real Madridtól, de nem vettek a helyükre senkit.

Továbbra sem akar új játékost igazolni Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A spanyol bajnokság címvédője szokatlanul passzív volt a nyári átigazolási időszakban. Bár Gareth Bale, James Rodriguez, Asraf Hakimi és Sergio Reguilon távozott, senkit nem szerződtettek, csupán Borja Mayoral, Alvaro Odriozola és Martin Ödegaard tért vissza a kölcsönadást követően.

A fővárosiak támadószekciója meglehetősen visszafogottnak tűnt a Real Sociedad ellen gól nélküli döntetlenre végződött múlt heti idénynyitón, ráadásul Zidane-nak Sergio Arribas és Marvin Park személyében két fiatal, tapasztalatlan játékost is neveznie kellett, akik soha nem játszottak a felnőtt csapatban.

A szakvezető mindezek ellenére ragaszkodott hozzá, hogy elégedett a rendelkezésére álló játékosokkal.

"Ez a csapatom, és nem kérek mást. Mindenki tudni akarja, ki érkezik még, de meg vagyok elégedve a csapatommal"

- mondta a francia edző.

Zidane hozzátette, keményen dolgoznak, hogy megfelelő formába kerüljenek, és elérhessék a saját maguk által kitűzött célokat.

"Bármi megtörténhet, de minden más edzőhöz hasonlóan azt szeretném, ha az átigazolási időszak mihamarabb lezárulna, és csak a mérkőzésekről beszélnénk" - közölte Zidane.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×