eur:
393.74
usd:
369.4
bux:
65847.02
2024. április 23. kedd Béla
Cristiano Ronaldo, a Juventus csatára, miután gólt szerzett a Cagliari ellen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. január 6-i mérkőzésén Torinóban.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Marco

Ronaldo előtt tiszteleg egykori klubja

Leghíresebb növendékéről, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldóról nevezte el futballakadémiáját a Sporting Lisboa.

A portugál egyesület bejelentette, hogy mostantól az Európa-bajnok játékos nevét viseli az utánpótlásképző központ.

Ronaldo 1997-ben, 12 évesen került a Sportinghoz, 2003-ig tartozott a klubhoz, amikor is a Manchester Unitedhez igazolt. Itt kezdődött fantasztikus karrierje, amely során az MU, majd a Real Madrid tagjaként többek között öt Bajnokok Ligáját nyert, a királyi klub történetének legeredményesebb játékosa lett. Ronaldo 2018 óta a Juventust erősíti, amellyel sorozatban kétszer nyert olasz bajnoki címet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×