eur:
393.13
usd:
367.37
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Torino, 2015. május 23.A Juventus játékosai ünnepelnek a labdarúgó Olasz Kupával a Napoli elleni bajnoki találkozó előtt Torinóban 2015. május 23-án. Három nappal korábban a Juventus 2-1-re legyőzte a Lazio csapatát a labdarúgó Olasz Kupa döntőjében és húsz év után hódította el újra a trófeát. (MTI/EPA/Alessandro Di Marco)
Nyitókép: ALESSANDRO DI MARCO

Újra mehetnek meccsre az olaszok mától

Ezer néző lehet a stadionokban.

Az olasz kormány a régiókkal megállapodva úgy döntött, vasárnaptól ezer néző lehet jelen a labdarúgó Serie A mérkőzéseken.

Ezt az intézkedés korábban már több régióban jóvá hagyták, Vincenzo Spadafora sportminiszter azonban szombat este bejelentette, hogy országosan is kiterjesztik az enyhítést.

A szurkolók a koronavírus-járvány kitörése óta nem mehettek a mérkőzésekre, március óta nem játszottak nézők előtt a csapatok.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×