eur:
395.66
usd:
371.98
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik fordulójában, a D csoportban játszott Lokomotiv Moszkva - Juventus mérkőzésen Moszkvában 2019. november 6-án.
Nyitókép: MTI/AP/Alekszandr Zemljanyicsenko

C. Ronaldo fogadkozik: sikerre éhesebb, mint valaha

Egy negyeddöntős és egy nyolcaddöntős BL-bukás után ez talán természetes is az ötszörös aranylabdástól.

"Meg akarja hódítani a világot" és "rekordokat szeretne dönteni" Cristiano Ronaldo, aki a harmadik idényére készül a Juventus labdarúgócsapatában.

"A motivációm és az ambícióm erősebb, mint valaha" - hangsúlyozta Instagram-oldalán az ötszörös aranylabdás támadó, aki "gólokról, győzelmekről, elkötelezettségről, befektetett munkáról és professzionalizmusról" is írt. "Minden erőmmel azon leszek, hogy csapattársaim és a Juve szakmai stábjának értékes segítségével meghódítsuk Olaszországot, Európát és a világot, és rekordokat döntsünk" - folytatta a 35 éves portugál játékos.

Torinóba érkezése óta Ronaldo kétszer nyert olasz bajnokságot, a Bajnokok Ligájában viszont a Juventus nem alkotott nagyot: az előző idényben az Ajax Amsterdam a negyeddöntőben, a legutóbbiban pedig az Olympique Lyon a nyolcaddöntőben állította meg.

A csapat legértékesebb játékosa ugyanakkor valamennyi sorozatot figyelembe véve

37 gólt szerzett az elmúlt szezon során,

ami rekord a Juvénál.

"Még magasabbra akarok jutni, és szeretném, ha megvalósítanánk a céljainkat" - tette hozzá.

A Juventus új edző, Andrea Pirlo irányításával kezdi három hét múlva az új bajnoki idényt, melyben sorozatban a tizedik elsőségét tervezi begyűjteni, a nemzetközi porondon pedig igyekszik az elmúlt évekbelinél eredményesebben szerepelni.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Nemcsak a forint szenvedte meg az amerikai inflációs kilátások változását, a korábban globális menedékdevizának számító japán jen 34 éves mélypontra gyengült a dollárral szemben. A gyengülés nem belföldi tényezőknek köszönhető, de ez nem jelenti azt, hogy a japán jegybank jövő heti kamatdöntő ülésen ne tudna tenni a jen védelmében. Csakhogy a Bank of Japan most mással van elfoglalva: azzal, hogy kirángassa az országot az őket évtizedek óta sújtó stagnálásból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×