eur:
394.29
usd:
371.09
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
London, 2017. március 7.Antonio Conte, az angol Chelsea labdarúgócsapat olasz vezetőedzője az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott West Ham United elleni mérkőzésen a London Stadionban 2017. március 6-án. A Chelsea 2-1-re győzött. (MTI/EPA/Hannah McKay)
Nyitókép: MTI/EPA/Hannah McKay

Conte marad az Internél

Befejeződött az Inter elnökének, Antonio Conténak, az Internazionale edzőjének és a klub elnökének, Steven Zhangnak a tárgyalása.

Az olasz lapok arról számoltak be, hogy Conte marad a klubnál, folytatja a szerződése szerint a munkát. Korábban a források valószínűsítették Conte távozását, sőt már készen állt a beugrásra Massimiliano Allegri, aki igent mondott az előzetes tárgyalások során.

Ha Contét elbocsátotta volna a klub, két év alatt húszmillió eurót kellett volna fizetnie az edzőnek, amellett, hogy már Allegrit is fizeti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×