eur:
395.31
usd:
371.12
bux:
65071.77
2024. április 19. péntek Emma

Hazatérhet Angliába a verekedős Manchester United-sztár

Engedélyt kapott szombaton Görögország elhagyására Harry Maguire, a Manchester United labdarúgócsapatának kapitánya, aki nyaralása közben Mikonosz szigetén egy születésnapi bulin verekedésbe keveredett, majd őrizetbe vették testi sértés és megvesztegetési kísérlet vádjával.

Az angol válogatott védő, akit tavaly nyáron 80 millió fontért szerződtetett a klub, a csetepatéban nem sérült meg és mindenben együttműködött a hatóságokkal a manchesteri klub honlapja szerint.

Ügyében kedden lesz tárgyalás, de azon nem kell személyesen részt vennie, miután tanúvallomást tett egy görög ügyész előtt.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×