eur:
392.81
usd:
367.87
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Daniel Parejo, a Valencia csapatkapitánya a magasba emeli a labdarúgó Király Kupát VI. Fülöp spanyol király (j) társaságában a labdarúgó spanyol Király Kupa döntője után a sevillai Benito Villamarin stadionban 2019. május 25-én. A Valencia 2-1-re győzött és nyolcadik alkalommal hódította el a trófeát.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/José Manuel Vidal

Távozott a Valencia csapatkapitánya

Nem az Arsenal és nem a Barcelona szerezte meg a Valencia ütős emberét - ám ezúttal Unai Emerynek sikerült elcsábítania.

Daniel Parejo a Villarreal labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A spanyol élvonalban legutóbb ötödik helyezett klub szerdai közlése szerint négy évre szóló megállapodást írtak alá a 31 éves középpályással.

A négyszeres spanyol válogatott játékos kilenc év után ingyen távozott a Valenciától, amellyel felbontotta a 2022 nyaráig érvényes megállapodását. Ennek lehetőségét Peter Lim klubtulajdonos ajánlotta fel a Real Madridnál nevelkedett Dani Parejónak, aki csapatkapitányként a Valencia egyik legjobban kereső, meghatározó játékosa volt: 383 találkozón 63 gólt szerzett és 62 gólpasszt adott.

Daniel Parejót 2018-ban az Arsenal szerette volna megszerezni, sajtóhírek szerint 30 millió euró (10,3 milliárd forint) körüli összegért, a Valencia azonban - akkor még - ragaszkodott hozzá, és inkább megújította a szerződését, illetve megemelte a fizetését. Tavaly hasonló kondíciókkal bíró ajánlattal a Barcelona is hiába próbálkozott a szerződtetésével.

A játékos edzője a Villarreal kispadját három hete elfoglaló Unai Emery lesz, akivel Valenciában már dolgozott, és aki két éve megpróbálta őt az Arsenalhoz csábítani.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×