eur:
392.14
usd:
366.68
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A labdarúgó Európa-liga trófeája az Arsenal és a Chelsea döntőbeli mérkőzésének kezdete előtt a mérkőzés színhelyén, a bakui Olimpiai Stadionban 2019. május 29-én.
Nyitókép: A labdarúgó Európa-liga trófeája az Arsenal és a Chelsea döntőbeli mérkőzésének kezdete előtt a bakui Olimpiai Stadionban. MTI/AP/Luca Bruno

Váratlan fordulat: mégsem az AS Roma lehet a Debrecen ellenfele

A kavarodást az AC Milan okozza, és végül egy harmadik olasz csapat, a Torino érkezhet Debrecenbe.

A DVSC az albán Kukesi ellen játszik az Európa Liga selejtezőjének első fordulójában. Szerdán az is kiderült, ha továbblép a a Loki, az AS Roma vár rá a következő körben. Az nb1.hu értesülései szerint azonban programváltozás jöhet továbbjutás esetén.

Olasz lapinformációk szerint ugyanis az UEFA szeretné, hogy a következő szezonban a Milan rendezze költségvetését és a pénzügyi fair play megsértése miatt fennálló helyzetét. A milánóiak vezetősége és az UEFA közel áll egy olyan egyezséghez, amely értelmében az AC Milan nem indul a következő szezonban az Európa Ligában.

Ha a Milan valóban visszavonja a nevezését, akkor AS Roma automatikusan a csoportkörbe kerül, a selejtezőben pedig a Torino indulhatna a Roma helyén, adott esetben ez a csapat játszana a DVSC-Kukesi párharc továbbjutójával. Végleges döntés napokon belül születhet az ügyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×