eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Egymást vádolja az Érd és Mariama Signaté

Mariama Signaté kétszeres világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó ellentmondásos körülmények között távozott az Érd HC női csapatától.

A 149-szeres francia válogatott balátlövő szombaton a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy szerződést bontott a klubbal.

"A nyári szünet utáni visszatérést követően sajnos olyan dolgok történtek a klubban, amelyek számomra érthetetlenek és elfogadhatatlanok. Láthatóvá vált, hogy a klubtól az évek alatt megszokott gondoskodás, odafigyelés, pontosság sajnos átváltott gondatlanságba, nemtörődömségbe és figyelmetlenségbe" - írta.

Signaté kijelentette, a játékengedélyét nem váltották ki, így a bajnoki mérkőzéseken nem szerepelhetett, ráadásul magyarázatot, indoklást, hivatalos értesítést nem kapott ennek okairól.

"Kaptam helyette megaláztatást, és olyan edzésprogramot, amit ha végigcsinálok, akkor egészen biztosan soha többet nem tudok nem csak kézilabdázni, de lehet, hogy még járni sem" - tette hozzá.

A balátlövő úgy vélekedett, az elmúlt négy idény során Érden nyújtott teljesítményével is rászolgált a becsületes, egyenes eljárásra, amennyiben nem tartanak igényt a játékára, illetve elárulta, valószínűleg ez pályafutásának utolsó idénye.

Az M4 Sport beszámolója idézi az érdi klub közleményét, amelyben megerősítik, hogy Signaté kezdeményezte szerződése felbontását, és leszögezik, hogy "a játékos sajnos nem tudott NB I-es szintre alkalmas versenyállapotba kerülni".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×