eur:
393.96
usd:
364.65
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Facebook

Ismét babát vár a magyar kajakkirálynő

Kovács Katalin második gyermekével várandós.

A háromszoros olimpiai, harmincegyszeres világ- és huszonkilencszeres Európa-bajnok kajakozó a Facebook-oldalán tudatta, hogy 21 hetes terhes. A poszthoz csatolt fényképen ott a férje, és lánya, Luca Anna, aki 2014-ben született.

A kajakkirálynőként emlegetett, most 42 éves volt sportoló másfél évtizedig volt a világ legjobbja, 2012-ben még a londoni olimpián aranyérmet nyert a négyes tagjaként, majd szülési szabadságra ment, és megpróbálkozott a visszatéréssel, de már nem tudta visszanyerni a régi formáját, és két éve hivatalosan is visszavonult.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×