eur:
393.76
usd:
368.29
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Baji Balázs ezt üzeni Magyarországnak

Baji Balázs ezt üzeni Magyarországnak

Talán az éremátadás után már tudatosodik Baji Balázsban, hogy 110 méteres gátfutásban harmadikként ért célba a londoni atlétikai világbajnokságon. A Békéscsaba világbajnoki bronzérmes gátfutója az InfoRádióban azt is elmondta, sikeréhez kellettek a korábbi világversenyeken szerzett tapasztalatok is.

Baji Balázs ezt üzeni Magyarországnak

A Békéscsaba világbajnoki bronzérmes gátfutója még nem teljesen hitte el, de azért már egyre inkább tudatosul benne, mi is történt.

„Már csak arra várok, hogy a nyakamba akasszák a bronzérmet és legyen egy kézzel fogható nyoma annak a hihetetlen dolognak, ami történt. Nehéz elhinni, de már mintha...”

Baji Balázs felidézte, fantasztikus örömet érzett, amikor befutás után megtudta, bronzérmes lett.

„Nem mertem egyből elhinni, mert nagyon szoros volt a verseny, és a külső pályákról akárki be is surranhatott volna elém, ezért megvártam, amíg megjelenik a nevem az eredményjelző táblán. Akkor aztán hatalmas öröm és boldogság tört ki belőlem, és hogy mindez egy világbajnokságon történt velem, nehezen önthető szavakba.”

A sportoló elárulta, reggel óta interjúkat ad, örül, hogy nagy az érdeklődés és felfigyeltek az eredményére, amivel reméli, hogy hírnevet szerez a sportágának.

Baji Balázs ezt üzeni Magyarországnak

„Örülök, hogy a sikeremet ennyire értékeli a hazai közönség.”

Baji Balázs hangsúlyozta, a mostani teljesítményéhez kellett a világversenyeken és a két olimpián szerzett sok tapasztalat.

„Hogy egy ilyen hátrányos helyzetből fel tudjak jönni és a dobogóra küzdjem magam.”

A Békéscsaba világbajnoki bronzérmes gátfutója izgatottan várja az esti eredményhirdetést, amelyen végre érintettként vehet részt.

„Egyszer, tavaly az amszterdami Európa-bajnokságon, volt alkalmam felnőtt világversenyen dobogóra állni. Ott úgy alakult az időrend, hogy a futás után azonnal vittek is, most más élmény lesz, hogy eltelik közte egy nap. Addigra már talán elhiszem, hogy tényleg világbajnoki bronzérmes vagyok és újra átélhetem az élményét, ahogy visszamegyek a stadionba és átveszem az érmet.”

Az interjút teljes terjedelmében meghallgathatják péntek este fél nyolctól az InfoRádió Ötkarika című magazinműsorában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×