eur:
392.54
usd:
365.9
bux:
66720.16
2024. április 26. péntek Ervin
Forma-1: komoly dolog miatt van fennakadás Kínában

Forma-1: komoly dolog miatt van fennakadás Kínában

A hatalmas köd és az eső miatt a mentőhelikopter nem tudta volna megközelíteni a kórházat egy esetleges balesetet követően, így a versenyzők nem teljesíthettek mért kört.

Talán nem mindenki emlékszik, miért fontos ez.

  • 1986 májusában Franciaországban, a Paul Richard pályán tesztelt a formula-1-es mezőny, amikor az olasz, kétszeres futamgyőztes Elio de Angelis Brabham-jéről levált a hátsó szárny, az autó pedig a korlátnak csapódott és kigyulladt.
  • A versenyző kulcscsonttöréssel megúszhatta volna a balesetet, ám a késve érkező segítség és a mentőhelikopter hiánya miatt belélegzett füst miatt másnap a kórházban elhunyt.
  • Az ő balesete óta kötelező mentőhelikopternek bevethető állapotban a pályán tartózkodnia minden pillanatban, amikor versenyautó van a pályán.

Hasonló időjárási okok miatt az első szabadedzést is csak részben tudták lebonyolítani, s mindössze 14 pilóta autózott mért kört - írta az MTI. A szabadedzés eredményeit itt találják.

A további program

szombat:

3. szabadedzés 6.00

időmérő edzés 9.00

vasárnap

futam 8.00

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×