eur:
386.4
usd:
357.86
bux:
69083.64
2024. május 14. kedd Bonifác

Cirkuszolt a hokiválogatott - és ennek most mindenki örült - videóval

Nem bízták a véletlenre a szombati bemutatót a Fővárosi Nagycirkuszban: a Jégcirkusz című műsorhoz előállított jeget a magyar jégkorong-válogatott tagjai tesztelték egy rögtönzött hokimeccs keretében.

„Tökéletes!” – állapították meg a magyar jégkorong-válogatott játékosai – Terbócs István, Sárpátki Tamás, Tóth Gergő és Szita Donát - a Fővárosi Nagycirkusz manézsában egy rövid „hokimeccset” követően.

Cirkuszolt a hokiválogatott - és ennek most mindenki örült - videóval

A jég készen áll arra, hogy két nap múlva ráguruljanak a légkerekek; végigsuhanjanak rajta a korcsolyázó zsonglőrök, magaskorcsolyások, ugróköteles akrobaták, bicikliző vagy kézen korcsolyázó artistaművészek; vidám pillanatokat okozzanak a közönségnek a jégen bukdácsoló bohócok, hogy aztán a levegőbe váratlanul felemelkedő artistáknak, gyorsöltözőknek vagy  erőemelőknek adják át a helyüket.

Cirkuszolt a hokiválogatott - és ennek most mindenki örült - videóval

A Fővárosi Nagycirkusz manézsában a világhírű Nikulin Cirkusz társulata mutatkozik be a Jégcirkusz című műsorban.

Az egyedülálló orosz cirkuszi társulat az emberi teljesítőképesség határait feszegető magas szintű művészet képviselője. Látványos jelmezek és dinamikus mutatványok sora kápráztatja el a közönséget.

Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára üdvözölte a magyar jégkorong és a Fővárosi Nagycirkusz között formálódó együttműködést, amely várhatóan további látványos megjelenésekkel szolgálhat a sportkedvelő és cirkuszkedvelő közönségnek egyaránt.

A rögtönzött hokis bemutatót követően cirkuszi fellépők kaphatnak majd helyet a Tüskecsarnokban rendezendő Magyarország-Szlovénia válogatott jégkorong-mérkőzés egyik szünetében.

Az idén 90. születésnapját ünneplő Magyar Jégkorong Szövetség folyamatosan újabb meglepetésekkel készül, hogy igazán emlékezetes jubileumi évet varázsoljon 2017-ből.

A kijevi divízió 1/A világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott felkészülési mérkőzéseire elkészült kisfilm első kiadása is napvilágot látott. 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Bajban a Gazprom: Kína mégsem Európa

Bajban a Gazprom: Kína mégsem Európa

Több mint húsz éve először jelentett veszteséget az orosz energetikai óriáscég, a Gazprom. Elemzők szerint a több milliárd dolláros mínusz annak a jele, hogy hatnak a nyugati szankciók és hogy a Kína felé fordulás nem kompenzálja az elvesztett európai bevételeket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×