eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Messi súlyos büntetést kapott

Eltiltás miatt négy mérkőzésen nem szerepelhet az argentin labdarúgó-válogatottban Lionel Messi, mert megsértette a partjelzőt a Chile elleni találkozón.

A Barcelona játékosának a válogatott soron következő négy tétmérkőzését kell kihagynia, így nem léphet pályára már magyar idő szerint kedden (ma) este Bolívia csapata ellen sem. Emellett 10 ezer svájci frank (2,9 millió forint) büntetést kell fizetnie.

Az argentin szövetség (AFA) bejelentette,

fellebbez a döntés ellen.

"Messi szomorú, egy rendkívül fontos játékost vesztettünk el" - hangsúlyozta a válogatott technikai vezetője, Jorge Miadosqui. - "Fellebbeznünk kell, aztán meglátjuk, milyen döntés születik."

A sértett partjelző, Emerson Augusto do Carvalho azt nyilatkozta,

nem értette, mint mondott neki Messi.

"Csak akkor tudtam meg, hogy szitkozódott, amikor a sajtóban olvastam a mondatait" - mondta az asszisztens.

A legutóbbi vb-n ezüstérmes argentin válogatott augusztus végén Uruguayba utazik, majd szeptemberben Venezuela, októberben Peru legjobbjait fogadja Messi nélkül.

Argentína 13 forduló után a harmadik helyen áll a dél-amerikai világbajnoki selejtezőben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×