eur:
387.73
usd:
357.62
bux:
68097.3
2024. május 17. péntek Paszkál
Váratlan fordulat: Hosszú Katinka mégis vállalja!

Váratlan fordulat: Hosszú Katinka mégis vállalja!

Hosszú Katinka két év után újra feltűnt a 2017-es világbajnokság reklámarcai között, és mint kiderült, csak Gyárfás Tamás miatt maradt távol az esemény támogatásától.

Vasárnap avatják fel a budapesti vizes-világbajnokság visszaszámláló óráját az Erzsébet téren, és a szerkezetről a leplet mások mellett Hosszú Katinka rántja majd le. Mindez azért érdekes, mert a háromszoros olimpiai bajnok úszónő 2015-ben épp a budapesti vizes világbajnokság első reklámfilmje okán veszett össze végleg Gyárfás Tamással, a Magyar Úszó Szövetség akkori vezetőjével, aki ingyen kérte szerepvállalásra. 

Váratlan fordulat: Hosszú Katinka mégis vállalja!

Mióta Gyárfás januárban távozott a sportág vezetéséből,

megváltozott Hosszú hozzáállása is:

 előbb felavatta a vb-nek - és az úszóiskolájának - otthont adó Duna Arénát, majd immár deklaráltan újra megjelent a világbajnokságot reklámozó sportolók között.

A 24.hu megkérdezte Hosszú Katinkát, hogy korábban miért nem volt hajlandó beállni az eseményt arcukkal is tevőlegesen támogató sportolók közé. A sajtósa, Tóth Fanni közölte: 

Hosszú problémája kifejezetten Gyárfás Tamás személyéhez kötődött,

a sportolókkal szembeni hozzáállását kifogásolta.

"Katinka mindig is úgy gondolta, hogy a hazai világbajnokság hatalmas esemény az életében, arról pedig nem tehet, kettejük kapcsolata, az üggyel szembeni háttérbehúzódása miként lett kommunikálva a szövetség akkor vezetése által. Katinka mindig is szerette volna személyével is támogatni a világbajnokságot, de ez kifejezetten emiatt nem történhetett meg. Most, hogy jóval sportolóközpontúbb a vezetés, Katinka is örömmel áll be a világbajnokság támogató csapatába. Valamennyi sportolóval van szerződése a Budapest 2017-nek. Az idei év eleje óta Katinkával is" – mondta Tóth Fanni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×