eur:
393.9
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Győzelmével az élre állt a Videoton

A Videoton három góllal legyőzte a vendég Budapest Honvédot szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában, ezzel átvette a vezetést a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 22. forduló: Videoton FC-Budapest Honvéd 3-0 (1-0) --------------------------------------- Felcsút, 2749 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerző: Lazovic (38., 85.), Scsepovics (76.)

sárga lap: Juhász R. (40.), Varga J. (67.), Scsepovics (79.), illetve Lovric (37., 62.), Bobál D. (75.), Kabangu (88.)

piros lap: Lovric (62.)

Videoton:

--------

Kovácsik - Nego, Vinícius, Fiola, Stopira - Pátkai, Juhász R., Varga J. (Kovács I. 88.), Suljic (Maric 88.) - Scsepovics, Lazovics (Géresi 88.)

Honvéd:

------

Gróf - Ikenne-King, Lovric, Bobál D., Laczkó Zs. (Holender 23.) - Gazdag, Kamber, Hidi (Nagy G. 84.), Zsótér - Eppel (Kabangu 71.), Lanzafame

Kiegyenlített játékot hozott a forduló rangadójának első félórája. A második helyen álló Videoton birtokolta többet a labdát, de a bajnokságot vezető vendégek sem csak a védekezéssel foglalkoztak, bártan megindultak egy-egy labdaszerzés után. A vezetést a hazaiak szerezték meg, amikor egy szépségdíjas támadás végén Danko Lazovics emelte át a labdát a Honvéd kapusa fölött. A gólt követően a vendéggárda egy szögletből szinte azonnal egyenlített volna, de Nego a gólvonalról kifejelte a labdát.

A fordulást követően a fővárosi csapat játszott kezdeményezőbben, s Lanzafame szabadrúgásánál járt legközelebb a gólhoz. Lendületét még Lovric második sárga lap utáni kiállítása sem törte meg, ezután is a Honvédnak volt több helyzete. A Videoton a vendégrohamok ellenére megduplázta előnyét, miután a Lazovics lerántásáért megítélt büntetőt Scsepovics értékesítette. A hajrában aztán jött a harmadik hazai gól, Lazovics volt eredményes saját labdaszerzése után.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×