eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Budapesten árulják el Nadal és Wawrinka titkát

Budapesten árulják el Nadal és Wawrinka titkát

Rangos vendégei, előadói lesznek péntektől vasárnapig a magyar fővárosnak: a BOK csarnokban zajló Challenger tenisztorna idején GPTCA nemzetközi edzői továbbképzést is tartanak.

Az előadók között ott lesz Toni Nadal, a világsztár spanyol teniszjátékos edző-nagybátyja, valamint svéd Magnus Norman, aki versenyzőként a világrangsor második helyén is állt 2000-ben, edzőként pedig most a svájci Stan Wawrinka felkészülését irányítja - írja a tenisz-palya.hu.

"A háromnapos edzői konferencia nagyon jó lehetőséget kínál a magyar szakemberek számára, hogy megismerjék, miként, milyen módszerekkel dolgoznak külföldi kollégáik" - mondta Sávolt Attila, a nemzetközi GPTCA továbbképzés fő szervezője, a hazai rangsorelső Fucsovics Márton edzője. Körülbelül hetven résztvevője lesz az eseménynek, a jelentkezők nagy része hazai szakember, de tíz külföldi is jelezte érkezését.

Aligha véletlen a nagy érdeklődés, hiszen pénteken például Toni Nadal tart délelőtt elméleti előadást, délután pedig gyakorlati bemutatót arról, miként dolgozik Rafával. Szombaton a Norman/Wawrinka-módszer lesz a fókuszban.

A továbbképzésen a volt Top-100 játékos Sávolt Attila, a korábbi Davis Kupa-kapitány Kuhárszky Zoltán is az előadói pódiumra lép, meghallgathatják a résztvevők az olasz Alberto Castellani előadásait, s szó lesz többek között a versenyszabályokról, a mentális tréningről, az étkezési tanácsokról is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Több szövetségesnél is kicsaphatja a biztosítékot, hogy Ukrajna alkalmazhatja az amerikai gyártmányú Patriot légvédelmi rakétarendszereket, hiszen mostantól nemcsak az orosz rakétatámadások ellen, hanem az országot célba vevő ellenséges repülőgépek megsemmisítésére is használhatják. Izraelben tegnap este hetven helyszínen követeltek túszalkut, fegyverszünetet és kormányváltást a tömegtüntetéseken részt vevők. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×