eur:
369.26
usd:
345.35
bux:
48229.33
2023. június 5. hétfő Fatime

Széttépte a szélvihar a stadion tetejét a Real meccse előtt - videó

A pénteki szélvihar miatt két mérkőzés is elmaradt a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. Vasárnap este játszották volna a Celta Vigo-Real Madrid meccset, de a Balaidos stadion tetőszerkezetét széttépte a szél, ez a lenti videofelvételen is jól látható.

Két halálos áldozata is volt a szélviharnak. Egy 91 éves nő leesett a lépcsőn a háza mellett, amikor az áramot szerette volna visszakapcsolni. Egy másik férfi pedig éppen egy kidőlt fa eltávolításában segédkezett, amikor halálos fejsérülést szenvedett. Több tucat súlyos sérültje is volt a szélsőséges időjárásnak, ötvenezer háztartásban nem volt áram.

Ennek ellenére a Real Madrid mindenképpen játszani akart, azt javasolta a fővárosi klub, hogy a stadion veszélyes részeit zárják le a szurkolók elől, de Vigo polgármestere, Able Caballero döntött, és közölte: "Szívesen látjuk a madridiakat, nézzék meg a nevezetességeinket, de futballmérkőzés most biztosan nem lesz…"

Címlapról ajánljuk
Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

A király üdvözletének nevezte a La Gazzetta dello Sport a vasárnap este elbúcsúzott Zlatan Ibrahimovicnak a szavait: „Itt az ideje, hogy azt mondjam a futballnak: ciao. De nem nektek. Örök életemre milanista maradok. Az új évezred első, majdnem negyedszázadának egyik legkülönlegesebb futballistája tomboló ünneplést kapott a San Siro hetvenezer nézőjétől.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×