eur:
393.53
usd:
367.85
bux:
65875.03
2024. április 23. kedd Béla
Eldőlt, Dárdai a legjobb

Eldőlt, Dárdai a legjobb

A német labdarúgó-bajnokság honlapján Dárdai Pált választották az ősz legjobb edzőjének.

A bundesliga.de oldalon lebonyolított voksoláson a Hertha BSC-t irányító magyar szakember mellett Ralph Hasenhüttl (RB Leipzig), Julian Nagelsmann (Hoffenheim) és Peter Stöger (Köln) volt a jelöltek között.

A január utolsó napján lezárult szavazáson a trénerekre összesen 51.488 voks érkezett, ebből 17.468-an gondolták úgy, hogy Dárdai volt a legjobb, ami 34 százalékos arányt jelent. A második helyen záró Nagelsmann-ra 11.225 szavazat érkezett.

A Hertha - amely jelenleg ötödik helyen áll a bajnokságban - az utóbbi időben nincs jó formában, az elmúlt öt bajnoki mérkőzéséből négy vereség mellett mindössze egyet nyert meg. A berliniek a következő fordulóban az Ingolstadtot fogadják.

Ez lenne az ősz csapata a szurkolók szerint

A legjobb kapus: Manuel Neuer (Bayern München)

A legjobb jobbhátvéd: Philipp Lahm (Bayern München)

A két legjobb középhátvéd: Szokratisz Papasztathopulosz (Dortmund), Mergim Mavraj (Köln)

A legjobb balhátvéd: David Alaba (Bayern München)

A legjobb jobbszélső: Christian Pulisic (Dortmund)

A legjobb középpályás: Thiago (Bayern München)

A legjobb balszélső: Ousmane Dembélé (Dortmund)

A három legjobb támadó: Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund), Robert Lewandowski (Bayern München), Anthony Modeste (Köln)

A legjobb edző: Dárdai Pál (Hertha BSC)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×