eur:
393.74
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Formula-1: megvan Rosberg utódja a Mercedesnél

Az eddig Williamsszel versenyző Valtteri Bottas lesz a Forma-1-es világbajnok Mercedes csapatnál Lewis Hamilton pilótatársa, míg az ő helyére a korábban visszavonult Felipe Massa tér vissza a Williamshez.

A Sauber csapat délelőtti közleménye után - miszerint Pascal Wehrlein lesz Marcus Ericsson mellett a másik versenyzőjük az idei szezonban - a Mercedes nyilvánosságra hozta, hogy az eddig Williamsszel versenyző finn Valtteri Bottas lesz a háromszoros világbajnok Lewis Hamilton társa 2017-ben.

A Mercedes azok után keresett új pilótát, hogy a tavaly világbajnoki címet nyert Nico Rosberg az idény után váratlanul bejelentette visszavonulását.

A német csapattal egy időben a Williams is nyilvánosságra hozta jövő évi pilótapárosát: az újonc, kanadai Lance Stroll mellé visszatér az idény végén visszavonult brazil Felipe Massa, aki egy éves szerződést kötött régi-új csapatával.

A 2017-es Forma-1-es sorozat március 26-án rajtol az Ausztrál Nagydíjjal.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×