eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Két elnökségi tag nem akar Bienerth Gusztávval dolgozni

Két fő távozik a Magyar Úszó Szövetség elnökségéből – hangzott el az új elnök, Bienerth Gusztáv első sajtótájékoztatóján. Azt nem közölték, hogy kik mondtak le posztjukról.

Távozni kívánt Sós Csaba szakmai alelnök is, de Bienerth Gusztáv ezt nem fogadta el, és megerősítette tisztségében.

Hargitay András szövetségi kapitány sorsa a január 25-i elnökségi ülésen dől el, akkor döntenek arról, hogyan alakítják át a feladatköröket, és ezt követően dönthetnek a személyi kérdésekről.

Az új elnök felkérte Cseh Lászlót, hogy szervezzen találkozót a változtatási követeléseiket hét pontban megfogalmazó úszókkal, köztük Hosszú Katinkával és Gyurta Dániellel.

Címlapról ajánljuk
Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Mivel az elkövetőt hasonló bűncselekmények miatt korábban már kétszer is elítélték, a mostani eset után lehetett alkalmazni a három csapás szabályát – mondta az InfoRádióban a Győri Fellebbviteli Főügyészség szóvivője. Takácsné Karácsony Anikó hozzátette: legkorábban 25 év múlva lehetne feltételesen szabadságra bocsátani a többszörös visszaeső bűnözőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Zombihitelek fenyegetik az ingatlanpiacot, már beindultak az eljárások az USA-ban

Zombihitelek fenyegetik az ingatlanpiacot, már beindultak az eljárások az USA-ban

Az NPR új vizsgálata szerint nőtt a második, jellemzően elfelejtett jelzáloghitelek miatt indult végrehajtások száma az Egyesült Államokban. A zombi jelzáloghiteleknek nevezett csomagok olyan hitelek, amelyekről a lakástulajdonosok azt hiszik, hogy már régen nem kell azokat fizetniük, mert a bankok már követelték rajtuk azokat. De ezek újra életre kelnek, amikor a behajtók fillérekért megvásárolják őket, majd megpróbálják behajtani a tartozást, gyakran visszamenőlegesen kivetett kamatokkal és díjakkal. Több százezer amerikai ingatlantulajdonos lehet érintett, ami súlyos válsághoz vezethet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×