eur:
395.07
usd:
370.91
bux:
65143.66
2024. április 19. péntek Emma

Nem tud hibázni a Chelsea

A listavezető Chelsea 3-0-ás győzelmet aratott a vendég Bournemouth együttese felett az angol labdarúgó-bajnokság 18., karácsonyi fordulójának hétfői játéknapján.

Antonio Conte csapata sorozatban 12. bajnokiján diadalmaskodott, ezzel túlszárnyalta a 2009-ben felállított klubrekordot. Pedro két gólt szerzett, mellette Hazard volt eredményes büntetőből.

A Manchester United hazai pályán a Sunderlandet győzte le 3-1-re, a hazaiak második gólját Zlatan Ibrahimovic szerezte. A svéd támadónak a naptári évben ez volt az 50. találata, ez pedig egyéni csúcsbeállítás számára. A forduló, de talán a szezon legszebb gólja is ezen a találkozón született, az MU-ban a csereként pályára lépő Henrih Mhitarjan egy jobb oldali beadást előre vetődve, de hátulról sarokkal húzott a kapuba. Az egyetlen szépséghibája a gólnak az volt, hogy a támadó lesen állt, ugyanakkor a játékvezető ezt nem vette észre.

Premier League, 18. forduló:

Arsenal-West Bromwich Albion 1-0 (0-0)

Burnley-Middlesbrough 1-0 (0-0)

Chelsea-Bournemouth 3-0 (1-0)

Leicester City-Everton 0-2 (0-0)

Manchester United-Sunderland 3-1 (1-0)

Swansea City-West Ham United 1-4 (0-1)

Watford-Crystal Palace 1-1 (0-1)

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×