eur:
389.57
usd:
364.05
bux:
68129.53
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Pintér Attila Felcsútra szerződött

Hároméves szerződést kötött Pintér Attila vezetőedzővel a Puskás Akadémia NB II-es csapata - tette közzé a klub honlapja. A volt szövetségi kapitány így az NB I-es Mezőkövesd kispadjáról ül át a másodosztályú felcsúti csapatéra.

Szerda este kereste meg Mészáros Lőrinc, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke Pintér Attilát, hogy tárgyalásokat folytasson esetleges felcsúti munkájáról. Ezt megelőzően egyeztetett az edző jelenlegi csapatával, a Mezőkövesddel, és annak elnökével, Tállai Andrással, aki engedélyt adott a tárgyalásokra. Miután Mészáros Lőrinc felvázolta a lehetőségeket és az elvárásokat, a mai napon gyors megegyezés született - derült ki a Puskás Akadémia közleményéből.

"A Puskás név és Öcsi bácsi múltja is kötelez. Tisztában vagyok vele, hogy mit akarnak elérni Felcsúton. Szeretem a kihívásokat, a nagy feladatokat, így nem is volt kérdéses, hogy három évre elvállaljam a megbízást. Nagyon bízom benne, hogy meg fogjuk valósítani célkitűzésünket, ami nem lehet más, mint a feljutás."

Pintér Attila beszélt korábbi csapatáról, a Mezőkövesdről is.

"Szeretném nagyon megköszönni Tállai András elnök úrnak és Bocsi Anna ügyvezetőnek, amiért minden támogatást megadtak, hogy sikeresek legyünk. Köszönöm, hogy hozzájárultak távozásomhoz. Olyan pozícióban hagyom ott a csapatot, hogy a kitűzött céljaikat teljesíteni tudják. Köszönöm a játékosoknak a kiváló munkát, nélkülük nem itt tartanánk. Örülök, hogy velük dolgozhattam."

Vincze István megbízott vezetőedző távozik a csapattól. NB II-es csapatunk január 4-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre Pintér Attila irányításával.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Erre nagyon kell figyelni a magyar cégeknek: fontos határidő közeleg, a biztonságuk a tét

Erre nagyon kell figyelni a magyar cégeknek: fontos határidő közeleg, a biztonságuk a tét

A kiberfenyegetések száma arányosan növekszik azzal, ahogy a vállalkozások egyre szélesebb körben alkalmaznak digitális technológiát, ugyanis sok esetben ők az elsődleges célpontjai ezeknek a támadásoknak. Mára nincs olyan vállalat, amely ne nézne szembe kiberbiztonsági kockázatokkal, ezért vált az utóbbi időben egyre aktuálisabbá a vonatkozó EU-s szabályozás megújítása. A jellemző támadások természetéről, a vállalati kiberbiztonság erősítésének szükségességéről, az EU új irányelvéről, a NIS 2-ről, valamint annak magyar implemetációjáról Bor Olivérrel, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának kiberbiztonsági és kommunikációs szakértőjével beszélgettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×