eur:
395.11
usd:
366.1
bux:
65138.09
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Olasz meló vár a magyar csapatokra

A férfi vízilabda Bajnokok Ligájában érintett mindhárom magyar csapat játszik szerdán: a főtáblás program harmadik fordulójában a Szolnok és az OSC idegenben, az Eger idehaza száll vízbe.

Hatos csoportjában az egy győzelemmel és egy döntetlennel álló Szolnok Olaszországban vendégszerepel, s nehéz dolga lesz a Brescia ellen. Viszont ha úgy teljesítenek a Tisza-partiak, mint tették vasárnap, a Magyar Kupa döntőjében, ahol kiválóan pólózva hat góllal verték az Egert, olasz medencében is meglehet a siker.

Ugyancsak "illene" nyernie az OSC-nek, amely szintén az A csoport tagja, s ezúttal Berlinben csatázik a Spandau 04 vendégeként. Az újbudaiak egy elvesztett és egy megnyert meccsen vannak túl, ennél fogva németországi győzelemmel pozitív tartományba fordulna át a mérlegük.

A B csoportban az eddig szintén ötvenszázalékos Eger házigazda lesz, s roppant fogós feladat várja, mivel a világ egyik legerősebb klubcsapata, az eddigi mindkét mérkőzését megnyerő olasz Pro Recco látogat a hevesi fővárosba.

Bajnokok Ligája, 3. forduló:

A csoport:

AN Brescia (olasz)-Szolnoki Dózsa-Közgép 19.00

Spandau 04 (német)- A-Híd OSC Újbuda 19.30

B csoport:

ZF-Eger - Pro Recco (olasz) 20.30

A BL főtábláján 12 csapat küzd egymással két csoportban. Mivel a jövő évi budapesti hatos döntőben rendezőként automatikusan résztvevő Szolnok alanyi jogon továbbjutó, rajta kívül az A csoportból két csapat válik a Final Six tagjává, míg a B-ből a legjobb három lehet majd ott - az április 26-án záruló főtáblás szakasz után - a hatcsapatos fináléban, amelynek május 25. és 27. között ad otthont a Dagály Uszodakomplexum.

A szerdai az idei utolsó játéknap, legközelebb január 18-án játszanak a BL főtáblásai, akkor az Eger a Hannoverrel, az OSC a Bresciával, a Szolnok pedig a Nice-szel találkozik.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×