eur:
394.31
usd:
369.55
bux:
65208.27
2024. április 19. péntek Emma

Magyar Zoltán: mindenki bele akar szólni a sportágakba

Magyar Zoltán maradt a Magyar Torna Szövetség elnöke. A kétszeres olimpiai bajnok az InfoRádiónak azt mondta: meg kell tanulni, hogyan lehet jól elkölteni az állami támogatást.

Ismét Magyar Zoltánt választották a Magyar Torna Szövetség elnökének. A sportvezető úgy látja, majdnem mindenki elégedett a munkájával.

„A sikert egyformán akarjuk. Látják rajtam, hogy megszállott módon akarom a sikert, és mindent megadok azért, hogy eredményesek legyenek a versenyzők, Nálam a versenyzők az elsők, őket követik az edzők, és utánuk jönnek a vezetők” - fejtette ki.

A Nemzet Sportolója hangsúlyozta, mindent biztosítanak ahhoz, hogy jól szerepeljenek a tornászok.

A kétszeres olimpiai bajnok arról is beszélt, hogy a magyar sport idei konfliktusaihoz egyaránt hozzájárult a területre áramló több pénz, a riói játékok, az egyéni ambíciók és a fokozott nyomás.

„Mindenki bele akar kicsit szólni a sportágakba. Sokkal nagyobb érdeklődés veszi körbe a sportot, a rossz és jó dolgokra is kíváncsiak, de leginkább annak szeretnek mikrofont adni, aki a rossz dolgokról beszél” - vélekedett.

Magyar Zoltán azt is kiemelte, hogy a megnövekedett állami támogatást, a hirtelen jött nagy pénzt meg kell tanulni tökéletesen elkölteni, ehhez időre van szükség.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×