eur:
394.22
usd:
370.02
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

BL: nyolcból hat továbbjutó már biztos

A PSG döntetlent harcolt ki Londonban, a Barcelona nyert Glasgow-ban, a Napoli nem bírt a Dinamo Kijevvel a labdarúgó BL szerda esti mérkőzésein.

ARSENAL–PARIS SG 0-1: Az este első gólja. Blaisi Matuidi előkészítse után Edinson Cavani a gólszerző. Ahogyan Londonban is, az első negyedóra a másik öt pályán is gól nélkül telt el. 

MÖNCHENGLADBACH–MANCHESTER CITY 1-0: Brazil góllal vezetnek a németek, Raffael a gólszerző. 

CELTIC–BARCELONA 0-1: Brendan Rodgersnek, a skótok menedzserének igaza volt, Messivel más a Barcelona. A hétvégén hiányzó argentin megszerezte a vezetést. 

ARSENAL–PARIS SG 1-1: Az Arsenal első kapura menő lövése gól, az Alexis Sánchez által kiharcolt büntetőt Olivier Giroud gólra váltotta. 

MÖNCHENGLADBACH–MANCHESTER CITY 1-1: Jó percei voltak az angoloknak, a City is kiegyenlített, David Silva révén. 

ATLÉTICO MADRID–PSV 1-0: Nehezen tört meg a jég a második félidőben. Az első gól a Vicente Calderónban esett, Kevin Gameiro szerezte. Ha nyer az Atlético, biztos csoportelső. 

CELTIC–BARCELONA 0-2: Ismét Lionel Messi… Az argentin már kilenc gólnál jár a BL-idényben. 

ARSENAL–PARIS SG 2-1: Öngóllal kerültek előnybe az „ágyúsok”, Marquinhos labdája Verrattiról pattant saját kapujába. 

ATLÉTICO MADRID–PSV 2-0: Ez a félidő az Atléticóé, illetve a klub francia játékosaié. Gameiro után Antoine Griezmann is gólt szerzett. 

ARSENAL–PARIS SG 2-2: Öngóllal egyenlített a PSG, Lucas Moura fejese után Alex Iwobi csúsztatta saját hálójába a labdát.

Vége a mérkőzéseknek. 

A-csoport: Arsenal–Paris SG 2-2, Ludogorec–Basel 0-0. A csoport állása: 1. PSG 11 pont (továbbjutott), 2. Arsenal 11 (továbbjutott), 3. Ludogorec 2, 4. Basel 2

B-csoport: Besiktas–Benfica 3-3, Napoli–Dinamo Kijev 0-0. A csoport állása: 1. Napoli 8 pont, 2. Benfica 8, 3. Besiktas 7, 4. Dinamo Kijev 1

C-csoport: Borussia Mönchengaldbach–Manchester City 1-1, Celtic FC–Barcelona 0-2. A csoport állása: 1. Barcelona 12 pont (csoportelsőként továbbjutott), 2. Manchester City 8 (továbbjutott), 3. Mönchengladbach 5, 4. Celtic 2

D-csoport: FK Rosztov–Bayern München 3-2, Atlético Madrid–PSV 2-0. A csoport állása: 1. Atlético Madrid 15 pont (csoportelsőként továbbjutott), 2. Bayern München 9, 3. FK Rosztov 4, 4. PSV 1

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×