eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Babos kikapott a Bajnokok Tornáján

Babos Tímea két játszmában kikapott a magyar származású svájci Tímea Bacsinszkytől a 2,2 millió dollár összdíjazású, Bajnokok Tornája elnevezésű szezonzáró női tenisztornán, a kínai Csuhajban.

A 23 éves magyar játékos - aki kedden a spanyol Carla Suarez-Navarro sérülése miatt került be a résztvevők közé - 1 óra 21 percet töltött a pályán.

"Nem lehetek szomorú, hiszen ez a verseny már bónuszt jelent számomra. Pozitívan fogom fel az egészet, hiszen az utolsó pillanatban derült ki, hogy játszhatok. Van még egy meccs a csoportkörben, lehet, hogy az utolsó mérkőzésem lesz ebben a szezonban. Megpróbálok mosolygósan, de küzdősen teniszezni! Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég" - idézte honlapja Babost, aki a hazai közönség előtt szereplő Csang Suhajjal játszik majd.

A kínai viadalon négy háromfős csoportban zajlanak a küzdelmek, a négy első helyezett jut az elődöntőbe.

Eredmény, 2. játéknap:

B csoport:

Tímea Bacsinszky (svájci, 6.)-Babos Tímea 6:4, 6:2

A csoport harmadik játékosa a kínai Csang Suhaj.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×