eur:
393.54
usd:
364.51
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Vereséggel búcsúzott a magyar U21-es csapat

Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 3-1-re kikapott Görögország vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozat hétfői játéknapján.

Az utolsó fordulóban elszenvedett vereség azt jelenti, hogy a magyarok az ötödik helyen zártak a hatcsapatos csoportban, amelyben már korábban eldőlt, hogy Portugália végez az élen a második Izraelt megelőzve.

A korábbi tornákkal ellentétben 2017-ben már 12 válogatott vesz részt a korosztályos Eb-n: a házigazda Lengyelország mellett a kilenc csoportgyőztes egyenes ágon kvalifikálja magát a tornára, míg a négy legjobb csoportmásodik pótselejtezőt játszik a maradék két helyért.

Eredmény (az UEFA honlapjáról):

U21-es Eb-selejtező, 4. csoport:

Görögország-Magyarország 3-1 (1-0)

----------------------------------

gólszerzők: Donisz (28.), Kulurisz (69.), Hariszisz (83.), illetve Mervó (56.)

piros lap: Mervó (91.)

A csoport állása: 1. Portugália 23 pont/9 mérkőzés, 2. Izrael 18/9, 3. Görögország 13/10, 4. Albánia 12/9, 5. Magyarország 12/10, 6. Liechtenstein 0/9

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×