eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Taroltak a magyar kajak-kenus olimpiai reménységek

A magyar kajak-kenu válogatott tagjai 29 aranyérmet szereztek és összesen 54 dobogós helyezést értek el a 15-17 éves korosztály legjobbjainak rendezett Olimpiai Reménységek Versenyén, Szegeden.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a hétvégi regatta legsikeresebb versenyzőjének a Dunaferr SE kenusa, Slihoczki Ádám bizonyult, aki Szőke Attilával párosban mindhárom távon győzött, ezen kívül nyert 200 és 1000 méteren a négyes tagjaként, valamint egyéniben is szerzett egy ezüstérmet. Alig maradt el mellette párja, Szőke Attila, aki szintén öt aranyérmet gyűjtött, 500 méter egyesben pedig bronzérmes lett.

A lányoknál a 17 éves kenus, Bragato Giada is hat versenyszámban volt érdekelt a hétvégén, ebből négyet megnyert, összesen öt érmet szerzett, ráadásul mindhárom egyéni távon győzni tudott.

A riválisok meg sem tudták közelíteni a hazai csapatot, a magyar válogatott összesen 29 arany- 16 ezüst- és 9 bronzéremmel zárt, így a legeredményesebb nemzetnek járó trófea itthon marad.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×