eur:
393.54
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Most dől el Sarapova sorsa

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) október első hetében dönt az ötszörös Grand Slam-bajnok Marija Sarapova fellebbezéséről, akit a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) júniusban két évre eltiltott doppingvétség miatt.

A CAS keddi közleményében jelentette be az új időpontot. Korábban úgy hírlett, hogy a döntést szeptember 19-én teszik közzé.

A volt világelső orosz játékos azért fordult a lausanne-i testülethez, mert szerinte a vizsgálat bizonyította, hogy nem teljesítményfokozás céljából használt tiltott szert, illetve azt is, hogy tudtán kívül doppingolt.

A 29 éves Sarapova az elsők között bukott meg a decemberben tiltólistára került meldonium nevű szerrel. Doppingtesztje januárban, a melbourne-i ausztrál nyílt bajnokságon lett pozitív. Azzal védekezett, hogy a 2000-es évek közepén gyakran betegeskedett, magnéziumhiányt, szívritmuszavart állapítottak meg és cukorbetegségre utaló jeleket találtak nála. A családjában előfordult cukorbetegség, ezért kezdett gyógyszereket szedni.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×