eur:
392.36
usd:
366.07
bux:
66785.92
2024. április 26. péntek Ervin

Magabiztos siker a nyitányon, jöhetnek a görögök

Magabiztos győzelemmel kezdte meg Európa-bajnoki szereplését az U19-es magyar férfi vízilabda-válogatott Hollandiában. Horkai György szövetségi kapitány együttese 22-5-re győzött Málta ellen. A szakvezető az InfoRádiónak hangsúlyozta, hogy egy percig sem forgott veszélyben a győzelem.

Horkai György, az U19-es csapat szövetségi kapitánya szerint a máltaiak a leggyengébbek a csoportban, ahol még Görögország és Montenegró is szerepel. A szakvezető az InfoRádiónak elmondta: elégedett a csapat teljesítményével.

„A mérkőzés egészén nagyon szépen és fegyelmezetten játszottunk. Sok labdát szereztünk, sok akció gólt lőttünk, sok kiállítást szereztünk. Kaptunk ugyan négy kiállítást, de ez nem azt jelenti, hogy a játékvezetők befolyásolták volna a meccset, de azért próbálták segíteni a gyengébbik csapatot" – értékelt a szakvezető.

A 6 gólt szerző Manhercz Krisztián egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből, de a szövetségi kapitány szerint a csapat érdeme a győzelem. Horkai György kulcsfontosságúnak tartja, hogy minél több meccset nyerjenek meg a csoportban.

„A mostani állás és papírforma szerint a csoport első helyezettje Olaszországgal, a második helyezett pedig a szerbekkel játszik a négy közé jutásért. A harmadik úgy nézhet szembe a spanyolokkal, hogy előtte egy nagyon kemény mérkőzése lesz az oroszok ellen a legjobb tizenhat között" – fejtette ki az InfoRádiónak.

Az U19-es magyar férfi vízilabda-válogatott ma negyed hatkor játszik Görögország ellen.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×