eur:
393.27
usd:
366.82
bux:
66705.95
2024. április 25. csütörtök Márk

Kropkó Péter visszatér

Kropkó Péter 1387-es rajtszámmal száll harcba a szombat reggel induló IRONMAN 70.3 Budapest versenyen. A sportoló egy évtized kihagyás után tér vissza a versenyzéshez, és a Budapest 2024 színeiben teljesíti a távot.

Idén  harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten az IRONMAN 70.3-at, melynek úszóútvonala a Lágymányosi-öbölben van, a kerékpár- és futópályája pedig Budapest legszebb részeit érinti.

Közel kétezer profi és amatőr versenyző küzd majd egymással: 1,9 kilométert úsznak, 90 kilométert kerékpároznak és 21,1 kilométeres félmaratoni távot futnak.

Az IRONMAN 70.3 Budapest mellett több kísérőeseményt is rendeznek, az E.ON IROKIDS, az IRONGIRL, a COMPRESSPORT BEFiTRUN és az olimpiai távú verseny, az 5i50 Budapesten szintén nagyszámú indulóval rajtolnak.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×